Nieuwe losse thee soorten!

Onze unieke thee melanges ontstaan niet zomaar, hier zit veel tijd, aandacht en kennis achter. Gemiddeld duurt het 2 jaar voordat een idee naar een theesoort is getransformeerd! Onze Tea Designer werkt al veel jaren met veel plezier met ons en heeft, naar het lijkt, een onuitputtelijke bron aan creatieve blends en melanges! Ook nu heeft hij weer een paar heerlijke theesoorten bedacht en ontwikkeld.

Rooibos Cha Cha Cha, een Rooibos ‘thee’ met mango, rosa pepertjes, goudsbloembloesem, chili en een, voor ons, nieuw ingredient; dragon blaadjes!

Cranberry Delight, een heerlijke zwarte thee met zachte tonen van honing, sappige cranberries, ananas en goudsbloembloesem.

Drop Shot, een frisse kruiden ‘thee’ met een stevige smaak van anijs, venkel, rozenbottel, koriander, kaneel, citroengras, gemberwortel, steranijs, jeneverbessen, aroma en een klein beetje biologische rietsuiker. 

Bijzonder lekkere theesoorten met interessante namen niet waar? Die namen, die verzinnen we zelf met elkaar. Heeft u een leuk idee voor een speciale naam voor een van onze nieuwe soorten? Laat het ons dan weten, en als wij hem net zo leuk vinden gebruiken we hem misschien voor een van onze theesoorten!