Geels Koffie Thee Sinds 1863

Geels Koffie Thee Sinds 1863
De lekkerste koffie en thee vindt u bij Geels Koffie & Thee. Met onze jarenlange vakmanschap garanderen wij thee- en koffieproducten van een ongeëvenaarde kwaliteit. Niet alleen onze producten zijn van een hoogstaand niveau, ook verblijden wij onze klanten graag met onze service. Geels Koffie & Thee richt zich op de verkoop en promotie in Nederland. Het adviseren en ondersteunen van onze klanten staat daarbij hoog in het vaandel. De productie, logistiek en ontwikkeling hebben we overgedragen aan het vakkundige theebedrijf Teagoetz / CGG Hannover. In 1999 is Geels Koffie & Thee een fusie aangegaan met deze gerenommeerde Duitse onderneming.

Betrokken team
De T staat bij ons niet alleen voor thee, maar ook voor team. Met een gedreven groep professionals met kennis van de thee- en koffiemarkt staan we garant voor hoogstaande klasse. Geels Koffie & Thee heeft ervaren en betrokken medewerkers in huis die hun vakkennis graag met u delen. Wij geloven in een persoonlijke benadering en luisteren naar de klant. Wanneer u voor het eerst bij ons bestelt of een winkel wilt openen, kunnen wij u op diverse manieren ondersteunen. Schroom dus niet contact met ons op te nemen voor al uw vragen.

Bezoek
Wij geven de voorkeur aan een persoonlijk gesprek. Het liefst met een kop thee of koffie natuurlijk! U kunt altijd een afspraak maken en bij ons langskomen. In Haarlem hebben we een showroom waar wij u graag te woord staan. Geels Koffie & Thee is ook regelmatig te vinden op diverse nationale en internationale vakbeurzen. Maar of u ons nu bezoekt, mailt of belt, u krijgt altijd een vaste aanspreekpartner die u tijdens kantooruren te allen tijde kunt benaderen. Bij Geels Koffie & Thee staan de koffie en thee altijd voor u klaar.


Geels Koffie & Thee
A. Hofmanweg 42
2031 BL Haarlem

T. +31 (0) 30-24 111 56

info@geelskoffiethee.com
www.geelskoffiethee.com
www.teagoetz.com