t-Sac

Passie voor theefilters
Geels Koffie & Thee en Teagoetz Hannover zijn marktleider op het gebied van papieren theefilters. Speciaal voor de theemarkt werd jaren geleden de t-sac theefilter ontwikkeld, een filter die zijn nut inmiddels meer dan voldoende heeft bewezen.

t-sac
Waarom zijn papieren theefilters beter dan een gewoon thee-ei of -netje? Omdat in een t-sac theefilter de theeblaadjes meer ruimte hebben en zich beter kunnen ontvouwen. Hierdoor wordt de aroma van de thee ten volste benut. Bovendien voorkomt het theefilter ook dat er losse blaadjes in de thee terechtkomen. Een extra voordeel is dat de papieren filters een neutrale smaak hebben. In een theenetje willen nog wel eens smaaknuances achterblijven van eerder gebruikte theeën. Door een t-sac te gebruiken krijgt u de beste theesmaak die u zich kunt wensen.

Milieu
Na gebruik kunnen de t-sac theefilters zonder probleem weggegooid worden, omdat ze biologisch afbreekbaar zijn. Onze filters zijn chloorvrij en ongebleekt en dus beter voor het milieu.

Private Label
De kans is groot dat u al eens thee uit een t-sac heeft gedronken. Het is bij ons namelijk mogelijk om uw eigen label te creëren. Vele leveranciers van gerenommeerde merken gingen u reeds voor. Geels Koffie & Thee produceert voor u uw eigen melange en een Private Label. Wij bieden een totaalconcept van verpakking tot eindproduct.