Thee

Passie voor Thee
Als er één drankje is dat zich door de eeuwen heen heeft bewezen dan is het thee. Het wordt gemaakt van de gedroogde bladeren van de theeplant Camellia Sinensis en al duizenden jaren genieten mensen er wereldwijd van. Het is er in vele variëteiten. Iedere thee heeft zijn eigen karakter bepaald door het land en de streek van herkomst.

Assortiment
Geels Koffie & Thee is trendsetter op het gebied van losse thee en heeft meer dan 600 soorten in het assortiment. Van basissoorten tot unieke, eigen melanges. Van Earl Grey en Ceylon tot de champagne onder de theesoorten: Darjeeling First Flush. En elk jaar worden er weer nieuwe theeplantages ontdekt en komen er 20 tot 30 unieke soorten bij.

Kwaliteit
Elke dag streven we bij Geels Koffie & Thee naar een hoog niveau en daarvoor doen wij geen concessies. De theeblaadjes worden rechtstreeks van de plantages geïmporteerd waardoor de productie geheel in eigen handen is. Elke oogst wordt vakkundig in ons eigen theelaboratorium door onze ‘teatasters’ getest op geur en smaak. Bovendien is een groot deel van onze theesoorten biologisch geproduceerd en voorzien van een certificering. Zo kunnen wij een constante kwaliteit waarborgen.

Verpakking
De levering van onze thee geschiedt in de meeste gevallen in 1 kilo aromabeschermende verpakkingen die geen speciale bewaarplaats behoeven. Heeft u graag uw eigen merk? Dan kunt u bij ons een eigen melange en een Private Label laten produceren. Wij bieden een totaalconcept van verpakking tot eindproduct.